Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Stötta föreningen

 

Häverödals sportklubb (HSK) har ca 100 aktiva barn och ungdomar som varje vecka spelar fotboll, skidar och utövar skidskytte och orientering här på Lundosvallen. HSK drivs helt av ideella krafter och vi klarar inte att bygga en framgångsrik och bra förening utan våra sponsorer.

HSK är glada för alla de nära och djupa sponsorsamarbeten vi idag har med våra lokala företag. Genom samarbetet kan vi fortsätta att erbjuda våra barn och ungdomar en aktiv och bra sysselsättning och samvaro i en trivsam miljö vilket genererar ett tryggt samhälle. Att Hallstavik med omnejd har ett aktivt föreningsliv genererar en välmående ort där man vill stanna och bo kvar.

Vi vill alltid ge våra sponsorer ett mervärde som tack för att de stöder vår verksamhet, bl.a. genom att exponera deras varumärke på vår hemsida, sociala medier och på vår anläggning i Häverödal och våra kläder. Att sponsra HSK ska alltid vara en win-win för alla parter.

Ta kontakt med Per Thoresson för att börja diskutera ett sponsorsamarbete.

Du som privatperson kan också stötta föreningen genom:


Bli medlem
Genom att betala medlemskap kan du bli/vara understödande medlem i klubben. Du kan t.ex. bli en ständig medlem genom att betala ett engångsbelopp på 5000kr.

Självklart kan du också vara en Aktiv medlem såklart! Ansök om medlemsskap här >>

länk Länk till annan webbplats.

Ge ett eget bidrag
Donera en valfri summa till föreningen eller till någon av dess sektioner. Kontakta huvudstyrelsen här >>

Sponsra en elljusstolpe

HSK "säljer" elstolparna utefter elljusspåret till intresserade. Det innebär att vi sätter upp en skylt på resp. stolpe med texten:

Exempel:
Denns stolpe sponsras av
Fam. Johan Johansson

Priset för detta: Första året 500kr därefter 250kr/år.

Enklast är att betala in 500kr till Häverödals SK's Bankgiro. Ange vem som betalar samt vem som skall stå som ”sponsrare” på skylten. Vilken stolpe som ni sponsrar bestämms av HSK styrelse, önskemål av placeringen får naturligtvis göras.

Kommande år skickar vi ut en räkning på 250kr, vill ni då inte vara med längre så behöver man inte betala och vi tar då ner skylten.

Köp lotter i Medlemslotteriet

Är du medlem kan du köpa lotter i medlemslotteriet. 1 lott kostar 100kr/år. Dragning sker 10ggr år. Läs mer här >>


En bild

Publicerad: 2022-12-10

Senast uppdaterad: 2023-06-24

Författare: Pär-Eric Karlsson

Senast ändrad av: Mikael Engman

Sponsorer