Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Vintern närmar sig

Just nu har vi lite intressant pågång inför vintern.

Måndag den 16 okt har vi förmånen att få en genomgång av Vauhti´s valla av Anders Forneman via Teams. Genomgången är för medlemmar i Häverödals SK . Länken kommer spridas via Whatsappgruppen "HSK Skidor/Skidskytte" och om du inte är med i den så hör av dig till Per Thoresson via SMS på 070-3396166 för att få Teams-länken.

Torsdag den 19 okt så kör vi skidbytarkväll. Har du skidrelaterade grejer att sälja så tar du med och lämnar in det kl17.45. Det kommer finnas spannbräda för att kunna prova rengjorda klassiska skidor som du vill köpa eller kolla inför säsongen.

Fram till 22 okt kan du som är medlem vara med på en gemensam klubbeställning på skidor, stavar, pjäxor, valla, handskar osv via Alewalds på märken som Fischer, Madshus, Swix, Vahuti mfl till bra priser. Extra bra priser till våra aktiva barn, ungdomar, jun, sen och ledare! Vill du ha pris-/beställningslistor skickar du din mailadress till Helena Johansson på 070-4926647.

Planering av klubbens snöläger pågår för fullt och planen är att vi åker Trysil den 8-12 dec. Anmäl dig här >> Länk till annan webbplats.

Vi är även pågång med planeringen av vårt höstlovsläger den 3-4 november. Boka in datumet i väntan på mer info! I samband med lägret kommer vi även att ha en nybörjarkurs i vallning för föräldrar!

En bild

Publicerad: 2023-10-09

Senast uppdaterad: 2023-10-12

Författare: Pär-Eric Karlsson

Senast ändrad av: Mikael Engman

Sponsorer