Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Tack, Välkomna och Grattis!

Tack för ett fantastiskt arbete i huvudstyrelsen säger vi till Håkan, Nina, Emma och Roine samtidigt som vi hälsar nya ledamöter välkomna! Och grattis till pristagarna Lena, Bosse och Oskar!

Vid årsmötet vid Lundåsvallen förra veckan så avtackades föreningens mångåriga ordförande Håkan Wallander, kassör Nina Melén Olsson, ledamot Emma Junström samt suppleant Roine Gerdlöf. Föreningen tackar och bockar för det fantastiska jobb som de har gjort i huvudstyrelsen under många år och ser framemot att fortsätta ha dem alla som aktiva föreningsmedlemmar!

Vi vill samtidigt passa på att välkomna Anette Rönnberg, Martin Einarsson, Theres Kyllingstad och Milla Åsenbrygg (suppleant) till huvudstyrelsen.

Årets prestation och Styrelsens pris, är utmärkelser som uppmärksammades i samband med föreningens årsmöte.

Oskar Jansson vann mycket välförtjänt priset för årets prestation, ur motiveringen: ”förutom dubbla JSM-guld under 2023 blev Oskar även uttagen att representera Sverige i ungdoms-OS och uttagen i Svenska juniorlandslaget. Oskar är en lysande förebild för klubbens yngre åkare och en fin ambassadör för föreningen.” Stort grattis Oskar, vi håller alla tummar för en lyckad helg i Östersund!

Lena Hast och Bosse Åberg fick mottaga styrelsens pris. Ett pris de är välförtjänta av varje år egentligen, ur motiveringen:” eldsjälar som alltid finns tillhands med allt ifrån att serva skolbarn med skidutrustning, starta ungdomar på tävlingar, bemanna servering och se till att allt vi andra tar för givet finns, verkligen finns där i våra gemensamma utrymmen (kök,Barack,toaletter,förråd, mm). Efter föreningens köp av den gamla IOGT-lokalen i början av 2023 tvekade inte duon att ta på sig det mödosamma jobbet att sortera och rensa i den 450 kvm stora lokalen, exempelvis rullades 120 bildäck ut, och oräkneligt med sopsäckar har fyllts, körts iväg och återvunnits. Och till Kristi himmelsfärdshelgen kommer en loppis att hållas i lokalen som kommer att inbringa fina pengar till upprustningen och föreningens vision att göra den gamla föreningslokalen full av liv igen.” Stort tack för ert fantastiska engagemang för Häverödals Sportklubb!

Här hittar ni protokollet Pdf, 242.4 kB, öppnas i nytt fönster. från årsmötet samt verksamhetsberättelsen för 2023 Pdf, 532 kB, öppnas i nytt fönster..

blommor

Publicerad: 2024-03-19

Senast uppdaterad: 2024-03-19

Författare: Pär-Eric Karlsson

Senast ändrad av: Pär-Eric Karlsson

Sponsorer