Gå till innehåll
Häverödals SK
Häverödals SK

Grattis Per, nu hela Roslagens Energiknippe!

Av över 100 nominerade så vann ikväll Per Thoresson utmärkelsen "Roslagens Energiknippe" som Norrtälje Energi delade ut under kvällens gala. Stort grattis till dig Per! En oerhört välförtjänt utmärkelse kan vi alla i föreningen intyga!

"Och vi vet att i dem och alla föreningar finns det någon eller några som satsar lite mer av sig själva och sin tid. Mer än de egentligen kan förväntas att göra. De som alltid ställer upp och alltid finns där, först på plats och sist därifrån. Det är dessa eldsjälar och trotjänare vi vill uppmärksamma genom att utse, som vi kallar det, Roslagens Energiknippen." Så skriver Norrtälje Energi om sitt pris "Roslagens Energiknippen" som Häverödals SKs Per Thoresson nu välförtjänt fått tagit emot på kvällens gala.

Per har representerat föreningen sedan barnsben, som aktiv mest framgångsrik med skidor på fötterna och ofta med gevär på ryggen. Med flera landslagsuppdrag är han en av klubbens mer välmeriterade idrottare. Men ett ännu större avtryck har Per gjort i sin ledargärning, där han som sekretare i huvudstyrelsen har koll på allt från de stora övergripande frågorna till den minsta muttern på spårmaskinerna. Som ledare på skjutvallen, på cykelsadeln eller i skidspåren entusiamerar han våra ungdomar med samma energi som han sprutar snö eller arrangerar spökrundor på Halloween. En mer dedikerad ledare är svår att hitta och än en gång grattis till det mycket välförtjänta utmärkelsen! Per Thoresson - Roslagens Energiknippe!

PEr T SM 94

Per Thoresson vid springskytte SM i Sundsvall 1994.

Publicerad: 2023-11-23

Senast uppdaterad: 2023-11-23

Författare: Pär-Eric Karlsson

Senast ändrad av: Pär-Eric Karlsson

Sponsorer